Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na domową zupę z fasolką szparagową, ryżem i podsmażonymi pieczarkami. Bardzo smaczna i sycąca zupa, idealna na tę porę roku. Więcej na blogu www.smacznebodomowe.pl
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8441
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 522
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8441
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 522
Składniki
• Pieczarki i cebulę kroimy w drobną kostkę a następnie smażymy na patelni aż warzywa będą miękkie (niewielka ilości oleju i wody) • Bulion wlewamy do garnka, dodajemy mrożoną fasolkę szparagową i składniki z patelni
• Całość gotujemy około 5 minut • Następnie dosypujemy ryż i gotujemy przez kolejne 20 minut • Na końcu dolewamy śmietany rozrobioną z odrobiną bulionu (aby nie powstały grudki) • Zupę przelewamy do miseczek i podajemy do stołu.