Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na domową zupę z fasolką szparagową, ryżem i podsmażonymi pieczarkami. Bardzo smaczna i sycąca zupa, idealna na tę porę roku. Więcej na blogu www.smacznebodomowe.pl
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117502
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8140
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3044
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1809
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1393
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117502
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8140
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3044
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1809
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1393
Składniki
• Pieczarki i cebulę kroimy w drobną kostkę a następnie smażymy na patelni aż warzywa będą miękkie (niewielka ilości oleju i wody) • Bulion wlewamy do garnka, dodajemy mrożoną fasolkę szparagową i składniki z patelni
• Całość gotujemy około 5 minut • Następnie dosypujemy ryż i gotujemy przez kolejne 20 minut • Na końcu dolewamy śmietany rozrobioną z odrobiną bulionu (aby nie powstały grudki) • Zupę przelewamy do miseczek i podajemy do stołu.