Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na domową zupę z fasolką szparagową, ryżem i podsmażonymi pieczarkami. Bardzo smaczna i sycąca zupa, idealna na tę porę roku. Więcej na blogu www.smacznebodomowe.pl
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8575
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 862
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 926
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 122
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8575
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 862
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 926
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 122
Składniki
• Pieczarki i cebulę kroimy w drobną kostkę a następnie smażymy na patelni aż warzywa będą miękkie (niewielka ilości oleju i wody) • Bulion wlewamy do garnka, dodajemy mrożoną fasolkę szparagową i składniki z patelni
• Całość gotujemy około 5 minut • Następnie dosypujemy ryż i gotujemy przez kolejne 20 minut • Na końcu dolewamy śmietany rozrobioną z odrobiną bulionu (aby nie powstały grudki) • Zupę przelewamy do miseczek i podajemy do stołu.