Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa pieczarkowa z makaronem z dodatkiem marchewki to proste i szybki obiad dla całej rodziny.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1419
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5930
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8874
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18725
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1419
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5930
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8874
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18725
Składniki
1. Pieczarki myjemy i kroimy w plasterki. 2. Cebulę obieramy i kroimy w kosteczkę, podsmażamy na maśle. 3. Do cebuli dodajemy pieczarki i dusimy razem, aż pieczarki odparują z nadmiaru wody. 4. Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. 5. Marchewkę i pietruszkę ścieramy na tracę. 6. Do gorącego bulion dodajemy podsmażone pieczarki z cebulą oraz startą marchewkę i pietruszkę. 7. Zagotowujemy wszystko razem około 10-15 min. 8.Pod koniec gotowania dodajemy posiekany koperek i pietruszkę oraz do smaku sól i pieprz. 9. Opcjonalnie możemy zabielić śmietaną. 10. Na talerz nakładamy ugotowany makaron i dodajemy zupę.