Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jednogarnkowe danie, smaczne, pożywne, rozgrzewające
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 668
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 56
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 106
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 84
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 982
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 479
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 668
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 56
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 106
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 84
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 982
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 479
Składniki
1. Żołądki oczyszczamy i kroimy w paski, obgotowujemy, następnie odlewamy.
2. Porcje rosołową gotujemy z dodatkiem Vegety. 3. Cebulę kroimy w kostkę prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki, solimy oraz pieprzymy.
5. Paprykę kroimy w paseczki i dodajemy do pieczarek.
6. Ogórki kroimy w kostkę i również dodajemy do warzyw, dusimy.
7. Żołądki wkładamy do garnka, zalewamy wywarem rosołowym i gotujemy
8. Gdy żołądki są już prawie dobre dodajemy warzywa.
9. Następnie dokładamy koncentrat pomidorowy i chili.
10. Mąkę rozrabiamy z niewielką ilością zimnej wody i hartując wlewamy do zupy.
11. Chwilę jeszcze gotujemy. 12. Zupa gotowa. 13. Smacznego.