Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
super szybka i prosta Nasza rodzina za nią przepada :)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1220
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 238
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2250
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4317
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1220
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 238
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2250
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4317
Składniki
Do rosołku dodajemy przecier pomidorowy, gdy się zagotuje wsypujemy ryż (można go ugotować osobno, ale ja wole tak). Gdy ryż jest prawie ugotowany, dodajemy cukier, pieprz, sól czosnek, oregano i bazylię, oraz przyprawę meksykańską. Na koniec zabielamy mąką i śmietaną i zajadamy aż się uszy trzęsą ;)