Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to przykład lekko pikantnej, rozgrzewającej pomidorowej z zaskakująca śmietanową niespodzianką.
blender, mikser
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30775
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3573
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2615
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1085
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30775
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3573
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2615
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1085
Składniki
1. Ugotować włoszczyznę w lekko osolonej wodzie w garnku o średniej wielkości. Gotować ok 10 min. 2. Dodać do garnka pomidory, wino, sól, pieprz i liście laurowe. 3. W trakcie gotowania zupy, ubić śmietanę. Po ubiciu śmietany, dodać do niej dwie łyżki ginu i odstawić do lodówki. 4. Po ugotowaniu zupy należy ją zblendować i przetrzeć przez sito. 5. Dodać estragon i jagody jałowca i chwilkę pogotować. 6. Podawać z łyżką bitej śmietany. Smacznego! :)