Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj z braku czasu - mamy na obiad tylko zupę. Musi być więc treściwsza. Wykorzystałam resztki rosołu z poprzedniego dnia i dodałam kabanosy.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34158
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34158
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Do garnka z rosołem dodać pokrojone kabanosy . Zagotować. Koncentrat rozmieszać ze śmietanką. Wlać do zupy. Dodać wcześniej ugotowany makaron. Doprawić solą, odrobiną cukru i majerankiem roztartym w dłoniach.