Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewa i wzmacnia organizm.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 57
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 133
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4187
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8635
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 57
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 133
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4187
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8635
Składniki
Wykonanie: Pomidory sparzyć wrzątkiem, obrać ze skórki, pokroić i przełożyć do rondla. Obrane cebule, czosnek posiekać, zeszklić na oliwie, dodać do pomidorów i dusić na małym ogniu przez pół godziny.. Fasolę z puszki przepłukać na sicie, dodać do zupy, doprawić do smaku i gotować jeszcze przez około 5 minut. Rozlać na talerze, ozdobić tymiankiem lub kolendrą i podawać.