Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewa i wzmacnia organizm.
Kuchnia chińska to sztuka równowagi smaków, tekstur i aromatów, która od wiek...
Odsłon: 67
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 94
Ta zapiekanka śródziemnomorska jest pełna słonecznego smaku pomidorów, świeży...
Odsłon: 2247
Kurczak pod pierzynką to kolejny mój pomysł na pyszny i prosty obiad. Sos pom...
Odsłon: 993
Kuchnia chińska to sztuka równowagi smaków, tekstur i aromatów, która od wiek...
Odsłon: 67
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 94
Ta zapiekanka śródziemnomorska jest pełna słonecznego smaku pomidorów, świeży...
Odsłon: 2247
Kurczak pod pierzynką to kolejny mój pomysł na pyszny i prosty obiad. Sos pom...
Odsłon: 993
Składniki
Wykonanie: Pomidory sparzyć wrzątkiem, obrać ze skórki, pokroić i przełożyć do rondla. Obrane cebule, czosnek posiekać, zeszklić na oliwie, dodać do pomidorów i dusić na małym ogniu przez pół godziny.. Fasolę z puszki przepłukać na sicie, dodać do zupy, doprawić do smaku i gotować jeszcze przez około 5 minut. Rozlać na talerze, ozdobić tymiankiem lub kolendrą i podawać.