Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i łatwa do przygotowania zupa. Jest smaczna, zdrowa i sycąca.
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18504
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7067
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30644
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18504
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7067
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30644
Składniki
Cebulę i czosnek obieramy i siekamy.
Do garnka wlewamy trochę oliwy. Po chwili dodajemy cebulę z czosnkiem i smażymy do czasu, aż się zeszklą.
Do cebuli dodajemy pomidory, koncentrat i bulion. Całość mieszamy i gotujemy przez około 10-15 minut na małym ogniu. Następnie doprawiamy chilli, solą i pieprzem oraz odrobiną cukru, gotujemy jeszcze chwilę. Zupę zaprawiamy śmietaną roztrzepaną z mąką i niewielką ilością gorącej zupy
Do miseczki nakładamy porcję makaronu i zalewany gorącą zupą, posypujemy posiekaną natką pietruszki.