Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis to prosty i szybki sposób na przygotowanie pysznej, domowej zupy pomidorowej. Można podać ją z makaronem, z ryżem lub też z lanymi kluskami. Zupę można też przygotować na wcześniej ugotowanym bulionie drobiowym lub warzywnym.
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 57
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 40
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 91
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 272
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 57
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 40
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 91
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 272
Składniki
Skrzydełka myjemy, zalewamy wodą, solimy i wstawiamy na gaz. Dodajemy przyprawy i pokrojoną w plasterki marchewkę oraz całą pietruszkę i por. Wywar powinien gotować się aż skrzydełka będą bardzo miękkie. Skrzydełka, pietruszkę oraz por wyjmujemy. Dodajemy słoiczek koncentratu. Zupę zabielamy śmietaną, którą wcześniej dokładnie rozrabiamy w odrobinie zupy, tak aby nie powstały grudki. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Podajemy z wcześniej ugotowanym makaronem lub ryżem