Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis to prosty i szybki sposób na przygotowanie pysznej, domowej zupy pomidorowej. Można podać ją z makaronem, z ryżem lub też z lanymi kluskami. Zupę można też przygotować na wcześniej ugotowanym bulionie drobiowym lub warzywnym.
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 10
Pychota. Polecam.
Odsłon: 233
Szybka do zrobienia. Smaczna. Polecam.
Odsłon: 9597
Ciapkapusta to śląskie , proste i smaczne danie. Jest to połączenie ziemniakó...
Odsłon: 4569
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 10
Pychota. Polecam.
Odsłon: 233
Szybka do zrobienia. Smaczna. Polecam.
Odsłon: 9597
Ciapkapusta to śląskie , proste i smaczne danie. Jest to połączenie ziemniakó...
Odsłon: 4569
Składniki
Skrzydełka myjemy, zalewamy wodą, solimy i wstawiamy na gaz. Dodajemy przyprawy i pokrojoną w plasterki marchewkę oraz całą pietruszkę i por. Wywar powinien gotować się aż skrzydełka będą bardzo miękkie. Skrzydełka, pietruszkę oraz por wyjmujemy. Dodajemy słoiczek koncentratu. Zupę zabielamy śmietaną, którą wcześniej dokładnie rozrabiamy w odrobinie zupy, tak aby nie powstały grudki. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Podajemy z wcześniej ugotowanym makaronem lub ryżem