Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zupa z porem, pieczarkami, serkiem topionym i smażonym filetem z kurczaka.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13535
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 842
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12706
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13535
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 842
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12706
Składniki
Pora oczyścić, umyć, pokroić w plastry i podsmażyć na maśle.
Pieczarki umyć, pokroić w plasterki i usmażyć. Do garnka wlać wodę, dodać kostki rosołowe i zagotować. Filet z kurczaka pokroić w kostkę lub paski, przyprawić i podsmażyć na oleju.
Por i pieczarki zblendować i dodać do wywaru. Następnie dodać usmażonego kurczaka. Serki topione zmiksować z 2 łyżkami wywaru porowego i wlać do garnka. Wszystko razem zagotować. Doprawić solą i pieprzem. Smacznego