Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dobry sposób na wykorzystanie reszty kompotu i pozostałych w nim owoców
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1052
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4701
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1356
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1052
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4701
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1356
Składniki
Owoce pozbawiamy gniazd nasiennych, pestek itp. Wraz z resztą kompotu miksujemy na gładko. W zależności od tego jaką konsystencję zupy wolimy, możemy dodać trochę soku jabłkowego aby zupa była rzadsza.
Zupę podgrzewamy ale nie gotujemy i doprawiamy cukrem i cynamonem. Dodajemy słodką śmietankę. Zupa dobrze smakuje z makaronem w kształcie ryżu