Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na szybki rosół z ryby
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2283
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4372
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1294
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 273
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2283
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4372
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1294
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 273
Składniki
1. Karasie obrać, umyć i odciąć głowy i ogony.
2. Do garnka wrzucić pokrojone w plasterki marchew, pietruszkę, kawałek selera, liście laurowe, natkę pietruszki, koper, por oraz szczypior. 3. Dodać po szczypcie każdej przyprawy wraz z 1/3 łyżeczki lubczyku oraz 2 łyżeczkami vegety. 4. Całość zalać 1,25l wody i gotować ok. 10min. 5. Następnie dodać karasie i gotować na małym ogniu pod przykryciem ok. 30/40 min. 6. Pod koniec dodać ocet jabłkowy. 7. Podawać z makaronem.
.