Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jejciu! Dawno takiej zupy rybnej nie jedliśmy! Może dlatego, że dawno nie robiliśmy. W Durres zaskoczono nas bardzo i zupą, i sałatką. Teraz proponujemy Wam naszą wersję zupy z makaronem.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12232
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1376
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12967
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5060
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12232
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1376
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12967
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5060
Składniki
Filety zalewamy zimną wodą razem z warzywami (oprócz pora), lekko oprószamy solą i pieprzem. Zagotowujemy, filety i warzywa wyciągamy z wywaru. Wrzucamy różyczki kalafiora, por krojony w krążki, makaron i gotujemy kolejne 15 minut. Pod koniec dodajemy oddzielone mięso od skóry, pokrojone w kostki marchewki i posiekaną natkę. Całość zabielamy śmietaną wymieszaną z mąką. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Posypujemy posiekaną natką pietruszki.