Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam prostą, szybką w przygotowaniu zupę serową z groszkiem ptysiowym. Zupa jest bardzo smaczna i zaspokoi niejedno podniebienie.
garnek, nóż, tarka,
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326517
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12098
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16911
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5534
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326517
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12098
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16911
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5534
Składniki
Do garnka wlać około 1 litra wody dodać oczyszczony, pokrojony w cienkie plastry por, obraną, opłukaną startą na tarce (grube oczka) marchewkę gotować około 15 minut. Po tym czasie dodać kostkę rosołową oraz serki do smarowania. Gotować mieszając aż serki całkowicie się rozpuszczą. Zupę zagęścić i zabielić śmietaną wymieszaną z mąką. W razie potrzeby doprawić do smaku solą. Podawać z groszkiem ptysiowym lub grzankami, posypać zieloną pietruszką.