Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam prostą, szybką w przygotowaniu zupę serową z groszkiem ptysiowym. Zupa jest bardzo smaczna i zaspokoi niejedno podniebienie.
garnek, nóż, tarka,
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 78
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18643
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7129
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30759
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 78
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18643
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7129
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30759
Składniki
Do garnka wlać około 1 litra wody dodać oczyszczony, pokrojony w cienkie plastry por, obraną, opłukaną startą na tarce (grube oczka) marchewkę gotować około 15 minut. Po tym czasie dodać kostkę rosołową oraz serki do smarowania. Gotować mieszając aż serki całkowicie się rozpuszczą. Zupę zagęścić i zabielić śmietaną wymieszaną z mąką. W razie potrzeby doprawić do smaku solą. Podawać z groszkiem ptysiowym lub grzankami, posypać zieloną pietruszką.