Zupy Przepis na:
Przepisów i artykułów: 51 Ocena: 1162
Dodano: 29.09.2011
Odsłon: 8569
5-6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Nie wyciągać z bulionu warzyw, dodać do niego przecier, zaciągnąć śmietanką i doprawić. Zupę rozlać na talerze, dodać pokrojone na cztery części jajko i posypać posiekanym koperkiem.
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

Kermeet 03 października 2011Zgłoś do usunięcia
Miło mi, że podobają się Pani moje przepisy ;)18 Kto głosował? | Odpowiedz

Kermeet 29 września 2011Zgłoś do usunięcia
U na trudno jest już gdzieś świeży szczaw znaleźć, tak że najczęściej trzeba korzystać z przecieru (ale jak uda mi się dorwać nasiona to zasadzę w ogródku) :)18 Kto głosował? | Odpowiedz

biancorossa 29 września 2011Zgłoś do usunięcia
Poczciwa szczawiowa,mocno kwaśna i gęsta od łąkowego szczawiu..a po sezonie ze słoiczka18 Kto głosował? | Odpowiedz