Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W mojej kuchni staram się tak przygotowywać posiłki tak aby niczego nie marnować. Jedną z takich potraw jest zupa przygotowana na bazie wywaru, w którym były gotowane szparagi. Wystarczy trochę śmietanki, aromatyczny koperek i mamy przepyszną sezonową zupę. Zapraszam:)
Polecam.
Odsłon: 659
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 4422
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1120
Polecam.
Odsłon: 659
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 4422
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1120
Składniki
Wywar po szparagach zagotować. Koperek umyć, osuszyć i drobno posiekać. W miseczce śmietankę roztrzepać z mąką. Tak przygotowaną śmietankę wlać na gorący wywar mocno mieszając. Całość zagotować, dodać posiekany koperek, doprawić solą i pieprzem.
Smacznego
Przepyszna :)
:)