Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W mojej kuchni staram się tak przygotowywać posiłki tak aby niczego nie marnować. Jedną z takich potraw jest zupa przygotowana na bazie wywaru, w którym były gotowane szparagi. Wystarczy trochę śmietanki, aromatyczny koperek i mamy przepyszną sezonową zupę. Zapraszam:)
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 341
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2761
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 900
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1654
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14451
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 341
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2761
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 900
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1654
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14451
Składniki
Wywar po szparagach zagotować. Koperek umyć, osuszyć i drobno posiekać. W miseczce śmietankę roztrzepać z mąką. Tak przygotowaną śmietankę wlać na gorący wywar mocno mieszając. Całość zagotować, dodać posiekany koperek, doprawić solą i pieprzem.
Smacznego
Przepyszna :)
:)