Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W mojej kuchni staram się tak przygotowywać posiłki tak aby niczego nie marnować. Jedną z takich potraw jest zupa przygotowana na bazie wywaru, w którym były gotowane szparagi. Wystarczy trochę śmietanki, aromatyczny koperek i mamy przepyszną sezonową zupę. Zapraszam:)
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3429
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 41
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2713
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 120
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 93
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3429
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 41
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2713
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 120
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 93
Składniki
Wywar po szparagach zagotować. Koperek umyć, osuszyć i drobno posiekać. W miseczce śmietankę roztrzepać z mąką. Tak przygotowaną śmietankę wlać na gorący wywar mocno mieszając. Całość zagotować, dodać posiekany koperek, doprawić solą i pieprzem.
Smacznego
Przepyszna :)
:)