Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W mojej kuchni staram się tak przygotowywać posiłki tak aby niczego nie marnować. Jedną z takich potraw jest zupa przygotowana na bazie wywaru, w którym były gotowane szparagi. Wystarczy trochę śmietanki, aromatyczny koperek i mamy przepyszną sezonową zupę. Zapraszam:)
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 789
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8144
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13016
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 364
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 125
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2226
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 789
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8144
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13016
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 364
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 125
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2226
Składniki
Wywar po szparagach zagotować. Koperek umyć, osuszyć i drobno posiekać. W miseczce śmietankę roztrzepać z mąką. Tak przygotowaną śmietankę wlać na gorący wywar mocno mieszając. Całość zagotować, dodać posiekany koperek, doprawić solą i pieprzem.
Smacznego
Przepyszna :)
:)