Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W mojej kuchni staram się tak przygotowywać posiłki tak aby niczego nie marnować. Jedną z takich potraw jest zupa przygotowana na bazie wywaru, w którym były gotowane szparagi. Wystarczy trochę śmietanki, aromatyczny koperek i mamy przepyszną sezonową zupę. Zapraszam:)
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 227
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 42
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17489
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 227
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 42
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17489
Składniki
Wywar po szparagach zagotować. Koperek umyć, osuszyć i drobno posiekać. W miseczce śmietankę roztrzepać z mąką. Tak przygotowaną śmietankę wlać na gorący wywar mocno mieszając. Całość zagotować, dodać posiekany koperek, doprawić solą i pieprzem.
Smacznego
Przepyszna :)
:)