Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa w pół godz.smaczna,lekka i pachnąca wiosną.Serdecznie polecam:)
Ulubiony dodatek do obiadu każdego małego i dużego łasucha .
Odsłon: 37
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1633
Ulubiony dodatek do obiadu każdego małego i dużego łasucha .
Odsłon: 37
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1633
Składniki
W ogórkach obciąć końce z dwóch stron,pokroić wraz z łupką w talarki. Wrzucić na patelnię z rozpuszczonym masłem i smażyć. Dodać pokrojone ząbki czosnku oraz obrane z nasionek i pokrojone papryczki. Wszystko podsmażać około 8min. Do garnka dać liście laurowe,ziela ,wodę ,wrzucić podsmażone ogórki,pokrojoną w kostkę cukinię i gotować około 7min.
Wsypać makaron,gotować całość kilka min.Dodać szparagi pokrojone w 1 cm paski,koperek ,doprawić do smaku i pogotować 8 min. Zahartowaną śmietanę wlać do zupy, oraz śmietankę jej nie musi się hartować. Zagotować i doprawić jeszcze gdy jest taka potrzeba
Smacznego życzę!