Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa w pół godz.smaczna,lekka i pachnąca wiosną.Serdecznie polecam:)
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 879
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 137
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3756
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 169
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 879
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 137
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3756
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 169
Składniki
W ogórkach obciąć końce z dwóch stron,pokroić wraz z łupką w talarki. Wrzucić na patelnię z rozpuszczonym masłem i smażyć. Dodać pokrojone ząbki czosnku oraz obrane z nasionek i pokrojone papryczki. Wszystko podsmażać około 8min. Do garnka dać liście laurowe,ziela ,wodę ,wrzucić podsmażone ogórki,pokrojoną w kostkę cukinię i gotować około 7min.
Wsypać makaron,gotować całość kilka min.Dodać szparagi pokrojone w 1 cm paski,koperek ,doprawić do smaku i pogotować 8 min. Zahartowaną śmietanę wlać do zupy, oraz śmietankę jej nie musi się hartować. Zagotować i doprawić jeszcze gdy jest taka potrzeba
Smacznego życzę!