Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegetariańska zupa szpinakowa z pomidorowym akcentem.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7288
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2744
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20280
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 596
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7288
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2744
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20280
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 596
Składniki
Marchew, seler, pietruszkę obrać, umyć i pokroić w dowolny sposób.
Przygotowane w etapie 1 jarzyny gotować z dodatkiem ziela angielskiego i liści laurowych prawie do miękkości.
Ziemniaki obrać, umyć i pokroić w kostkę.
Do gotujących się jarzyn dodać około 1 łyżeczki soli, szpinak (nie ma potrzeby rozmrażania go przed gotowaniem) i ziemniaki. Zupę gotować do miękkości ziemniaków.
Do zupy dodać koncentrat pomidorowy i dokładnie wymieszać.
Podawać dodając do każdej porcji zupy po koło jednej łyżce jogurtu.