Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegetariańska zupa szpinakowa z pomidorowym akcentem.
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 44
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
Odsłon: 324
Ziemniaki księżnej to puree ziemniaczane z dodatkiem jajek i masła, które po...
Odsłon: 82
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 44
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
Odsłon: 324
Ziemniaki księżnej to puree ziemniaczane z dodatkiem jajek i masła, które po...
Odsłon: 82
Składniki
Marchew, seler, pietruszkę obrać, umyć i pokroić w dowolny sposób.
Przygotowane w etapie 1 jarzyny gotować z dodatkiem ziela angielskiego i liści laurowych prawie do miękkości.
Ziemniaki obrać, umyć i pokroić w kostkę.
Do gotujących się jarzyn dodać około 1 łyżeczki soli, szpinak (nie ma potrzeby rozmrażania go przed gotowaniem) i ziemniaki. Zupę gotować do miękkości ziemniaków.
Do zupy dodać koncentrat pomidorowy i dokładnie wymieszać.
Podawać dodając do każdej porcji zupy po koło jednej łyżce jogurtu.