Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegetariańska zupa szpinakowa z pomidorowym akcentem.
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 1898
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 33
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 784
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 925
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 232
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 1898
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 33
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 784
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 925
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 232
Składniki
Marchew, seler, pietruszkę obrać, umyć i pokroić w dowolny sposób.
Przygotowane w etapie 1 jarzyny gotować z dodatkiem ziela angielskiego i liści laurowych prawie do miękkości.
Ziemniaki obrać, umyć i pokroić w kostkę.
Do gotujących się jarzyn dodać około 1 łyżeczki soli, szpinak (nie ma potrzeby rozmrażania go przed gotowaniem) i ziemniaki. Zupę gotować do miękkości ziemniaków.
Do zupy dodać koncentrat pomidorowy i dokładnie wymieszać.
Podawać dodając do każdej porcji zupy po koło jednej łyżce jogurtu.