Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegetariańska zupa szpinakowa z pomidorowym akcentem.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10565
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336873
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4624
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424507
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10565
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336873
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4624
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424507
Składniki
Marchew, seler, pietruszkę obrać, umyć i pokroić w dowolny sposób.
Przygotowane w etapie 1 jarzyny gotować z dodatkiem ziela angielskiego i liści laurowych prawie do miękkości.
Ziemniaki obrać, umyć i pokroić w kostkę.
Do gotujących się jarzyn dodać około 1 łyżeczki soli, szpinak (nie ma potrzeby rozmrażania go przed gotowaniem) i ziemniaki. Zupę gotować do miękkości ziemniaków.
Do zupy dodać koncentrat pomidorowy i dokładnie wymieszać.
Podawać dodając do każdej porcji zupy po koło jednej łyżce jogurtu.