Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mam od znajomej z Ukrainy,która często u mnie gościła i taką zupkę gotowała:)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1534
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231930
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5040
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1534
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231930
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5040
Składniki
Pora pokroić w talarki ,pieczarki w paski i zeszklić na łyżce masła lub oleju. Podlać wodą 2,5-3 lit. Na gotującą wodę wrzucić mrożone warzywa,marchewki pokrojone w talarki i pietruszke. Kalarepke i ziemniaki pokroić w kostke.Papryczkę w cienkie paseczki. Kiedy warzywa sa miękkie dodać jogurt i śmietanę,doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego życzę!