Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mam od znajomej z Ukrainy,która często u mnie gościła i taką zupkę gotowała:)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11931
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16347
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5232
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11931
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16347
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5232
Składniki
Pora pokroić w talarki ,pieczarki w paski i zeszklić na łyżce masła lub oleju. Podlać wodą 2,5-3 lit. Na gotującą wodę wrzucić mrożone warzywa,marchewki pokrojone w talarki i pietruszke. Kalarepke i ziemniaki pokroić w kostke.Papryczkę w cienkie paseczki. Kiedy warzywa sa miękkie dodać jogurt i śmietanę,doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego życzę!