Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mam od znajomej z Ukrainy,która często u mnie gościła i taką zupkę gotowała:)
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2780
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1307
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 759
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 107
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2780
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1307
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 759
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 107
Składniki
Pora pokroić w talarki ,pieczarki w paski i zeszklić na łyżce masła lub oleju. Podlać wodą 2,5-3 lit. Na gotującą wodę wrzucić mrożone warzywa,marchewki pokrojone w talarki i pietruszke. Kalarepke i ziemniaki pokroić w kostke.Papryczkę w cienkie paseczki. Kiedy warzywa sa miękkie dodać jogurt i śmietanę,doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego życzę!