Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa warzywna z dodatkiem fasoli i mięsa jest bardzo smaczna i sycąca. To pyszne danie jednogarnkowe.
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 28904
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9642
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2145
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4139
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 833
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 28904
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9642
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2145
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4139
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 833
Składniki
Fasolę zamoczyć na 2-3 godziny.
Mięso umyć, zalać wodą i ugotować na pół miękko.
Obrane ziemniaki pokroić w kostkę. Marchewkę i pietruszkę obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Por pokroić w krążki, cebulę posiekać.
Do pół miękkiego mięsa wsypać przygotowane warzywa, liście laurowe, odrobinę soli i fasolę, gotować do miękkości. Z mąki i smalcu zrobić rumianą zasmażkę, połączyć z zupą, zagotować.
Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki.