Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa warzywna z dodatkiem fasoli i mięsa jest bardzo smaczna i sycąca. To pyszne danie jednogarnkowe.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 845
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5814
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9633
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 291
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 845
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5814
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9633
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 291
Składniki
Fasolę zamoczyć na 2-3 godziny.
Mięso umyć, zalać wodą i ugotować na pół miękko.
Obrane ziemniaki pokroić w kostkę. Marchewkę i pietruszkę obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Por pokroić w krążki, cebulę posiekać.
Do pół miękkiego mięsa wsypać przygotowane warzywa, liście laurowe, odrobinę soli i fasolę, gotować do miękkości. Z mąki i smalcu zrobić rumianą zasmażkę, połączyć z zupą, zagotować.
Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki.