Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, szybka do przygotowanie zupa jarzynowa z pieczarkami.
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 62
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 105
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 61
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 124
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 62
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 105
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 61
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 124
Składniki
Obraną marchew i pietruszkę zetrzeć na tarce o dużych otworach, wsypać do garnka, wlać 1 l gorącej wody, dodać kostkę rosołową i gotować.
Po 10 minutach gotowania dodać pokrojony w krążki por, posiekaną cebulę i kapustę.
10 minut przed końcem gotowania dodać pokrojone w kostkę pieczarki.
Ciasto na kluski. Do kubeczka wbić jajko, dodać mąkę i dokładnie wymieszać
Łyżką zamoczoną we wrzątku nabierać niewielkie porcje ciasta i wrzucać do gotującej się zupy. Doprawić do smaku solą, pieprzem i sosem sojowym, połączyć ze śmietaną, posypać posiekaną natką pietruszki.