Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
quinoa lub komosa ryżowa, zwana jest także świętym zbożem Inków (choć tak naprawdę nie jest zbożem), jest źródłem pełnowartościowego białka, zdrowych kwasów tłuszczowych, wielu witamin i składników mineralnych, prócz tych wszystkich zalet jest też smaczna a jej ziarenka fajnie wzbogacają smak zup
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10891
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4858
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 982
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9343
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1389
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10891
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4858
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 982
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9343
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1389
Składniki
1. marchew, pietruszkę, selera i cebulę obrać, pokroić, poddusić na maśle, zalać bulionem warzywnym lub drobiowym, fasolkę obrać i pokroić, dodać do zupy, następnie dodać komosę, gotować, gdy warzywa będą prawie miękkie, dodać pokrojoną kapustę pekińską, doprawić solą i pieprzem, można posypać posiekaną natką, smacznego