Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
quinoa lub komosa ryżowa, zwana jest także świętym zbożem Inków (choć tak naprawdę nie jest zbożem), jest źródłem pełnowartościowego białka, zdrowych kwasów tłuszczowych, wielu witamin i składników mineralnych, prócz tych wszystkich zalet jest też smaczna a jej ziarenka fajnie wzbogacają smak zup
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30899
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3628
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4231
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1129
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30899
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3628
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4231
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1129
Składniki
1. marchew, pietruszkę, selera i cebulę obrać, pokroić, poddusić na maśle, zalać bulionem warzywnym lub drobiowym, fasolkę obrać i pokroić, dodać do zupy, następnie dodać komosę, gotować, gdy warzywa będą prawie miękkie, dodać pokrojoną kapustę pekińską, doprawić solą i pieprzem, można posypać posiekaną natką, smacznego