Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna zupa, inna niż znana zupa gulaszowa
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 253
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 253
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w drobne paski lub kostkę, obsmażyć na oleju, dodać pokrojonego pora i cebule, smażyć chwilę, dodać paprykę słodką i ostrą, wymieszać, podsmażyć, przełożyć do garnka, zalać gorącą wodą, posolić, dodać liść laurowy i łyzkę sosu sojowego, gotować na małym ogniu przez ok 20 min, dodać pokrojone w paski papryki świeże, gotować do miękkości, 2. 3-4 łyżki śmietany wymieszać z kilkoma łyżkami gorącej zupy, wlać do garnka, dodać posiekaną natkę, zagotować, doprawić do smaku smacznego