Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zupa z berlinkami, zachęta dla niejadków a berlinki każdy lubi nawet dorosły się skusi.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1045
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4685
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1338
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1045
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4685
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1338
Składniki
1. Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę, myjemy, przekładamy do garnka, solimy, zalewamy wodą i gotujemy. 2. Cebulę obieramy, drobno kroimy i obsmażamy na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodajemy pokrojone w paseczki papryki, pokrojone w plasterki parówki. Smażymy 10 minut i łączymy z ziemniakami.
3. Wlewamy fasolkę razem z zalewą, dodajemy przecier pomidorowy i zagęszczamy zupę mąką rozrobioną w małej ilości wody. Na koniec zupę doprawiamy chili ewentualnie solą.
4. Zupa gotowa. 5. Smacznego.