Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie,zdrowe niskokaloryczne jednogarnkowe danie.Polecam dbającym o figurę,taka zupka może być spożywana bez ograniczzeń. Boczniak z mojego balota,świeży i pachnący.
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5386
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1739
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5284
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1786
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5386
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1739
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5284
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1786
Składniki
Boczniaki ,czosnek i pieczarki pokroić w paski,rzucić na rozgrzane masło i usmażyć. Dodać pierś pokrojoną na wąskie paski i smażyc około 10 min. Kapustę,natkę ,cykorię ,seler pokroić dodać do boczniaków i piersi. Wszystko chwilę poddusic. Zalać wodą ,nie robiłam na bulionie,żeby było bardziej dietetycznie. Gotować 15min. Dodać majeranek ,sól ,pieprz. Na końcu zagęścić zupę mąką gryczaną roztrzepaną w odrobinie zimnej wody. Zagotować i podawać.
Smacznego życzę!