Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie,zdrowe niskokaloryczne jednogarnkowe danie.Polecam dbającym o figurę,taka zupka może być spożywana bez ograniczzeń. Boczniak z mojego balota,świeży i pachnący.
 
         
         
         
            Przepis dnia
ciasteczka są przepyszne, szczerze polecam. Nie zamieniajcie smalcu na inny t...
Odsłon: 54187
Proponuję przepis na pyszne i proste danie - kurczak w sosie słodko-kwaśnym,...
Odsłon: 531
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5518
 
            Przepis dnia
ciasteczka są przepyszne, szczerze polecam. Nie zamieniajcie smalcu na inny t...
Odsłon: 54187
Proponuję przepis na pyszne i proste danie - kurczak w sosie słodko-kwaśnym,...
Odsłon: 531
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5518
 
         
         
                Składniki
Boczniaki ,czosnek i pieczarki pokroić w paski,rzucić na rozgrzane masło i usmażyć. Dodać pierś pokrojoną na wąskie paski i smażyc około 10 min. Kapustę,natkę ,cykorię ,seler pokroić dodać do boczniaków i piersi. Wszystko chwilę poddusic. Zalać wodą ,nie robiłam na bulionie,żeby było bardziej dietetycznie. Gotować 15min. Dodać majeranek ,sól ,pieprz. Na końcu zagęścić zupę mąką gryczaną roztrzepaną w odrobinie zimnej wody. Zagotować i podawać.
Smacznego życzę!