Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne połączenie,polecam:)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 87
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 87
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Składniki
Boczniaka pokroić i wrzucić na patelnię na rozgrzane masło.Smażyć 10min.Dodać pora pokrojonego w talarki oraz posiekany czosnek. Warzywa pokroić w talarki i wrzucić do smażenia. Gdy już warzywa są podsmażone przełożyć do garnka i zalać wodą lub bulionem. Na gotujące dać 4-5 łyżek makaronu ( ja dałam łazanki) Pod koniec gotowania dać utarte jabłko ,doprawić do smaku przyprawami oraz śmietaną. Smacznego życzę!