Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne połączenie,polecam:)
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 102
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13309
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2620
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3772
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 102
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13309
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2620
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3772
Składniki
Boczniaka pokroić i wrzucić na patelnię na rozgrzane masło.Smażyć 10min.Dodać pora pokrojonego w talarki oraz posiekany czosnek. Warzywa pokroić w talarki i wrzucić do smażenia. Gdy już warzywa są podsmażone przełożyć do garnka i zalać wodą lub bulionem. Na gotujące dać 4-5 łyżek makaronu ( ja dałam łazanki) Pod koniec gotowania dać utarte jabłko ,doprawić do smaku przyprawami oraz śmietaną. Smacznego życzę!