Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne połączenie,polecam:)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5643
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 941
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 31779
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 83
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5643
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 941
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 31779
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 83
Składniki
Boczniaka pokroić i wrzucić na patelnię na rozgrzane masło.Smażyć 10min.Dodać pora pokrojonego w talarki oraz posiekany czosnek. Warzywa pokroić w talarki i wrzucić do smażenia. Gdy już warzywa są podsmażone przełożyć do garnka i zalać wodą lub bulionem. Na gotujące dać 4-5 łyżek makaronu ( ja dałam łazanki) Pod koniec gotowania dać utarte jabłko ,doprawić do smaku przyprawami oraz śmietaną. Smacznego życzę!