Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gęsta, zdrowa zupa. Polecam!
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 18086
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8822
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 675
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8364
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 18086
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8822
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 675
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8364
Składniki
Z gołąbka i gałązki selera przygotować wywar. Następnie dodać do niego obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki. Gotować ok. 12 min. Następnie dodać pozostałe warzywa obrane i starte na dużych oczkach. Gotować kolejne 10 min. Przyprawić do smaku.
Na końcu dodać śmietanę wymieszaną z mąką i zagotować. Mięso z zupy wyciągnąć, obrać i dodać z powrotem. Zupę podawać z kleksem śmietany :) Smacznego!