Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako, że ciecierzyca jest bardzo zdrowa staram się ją włączać do swojego jadłospisu.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24782
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 77
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24782
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 77
Składniki
Wodę zagotuj (2 litry). Dodaj ziele i liście laurowe. Cebulę obierz i pokrój w kostkę. Zeszklij na oliwie z przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Dodaj do wody. Dołóż marchew z groszkiem. Gotuj przez 5 minut. Kapustę posiekaj. Dołóż do zupy. Dodaj ciecierzycę i mleko kokosowe. Gotuj jeszcze przez 5 minut. Dopraw do smaku. Zupa powinna mieć ostry i wyraźny smak.