Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako, że ciecierzyca jest bardzo zdrowa staram się ją włączać do swojego jadłospisu.
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 17
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 21
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 18
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 13
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 13
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 17
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 21
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 18
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 13
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 13
Składniki
Wodę zagotuj (2 litry). Dodaj ziele i liście laurowe. Cebulę obierz i pokrój w kostkę. Zeszklij na oliwie z przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Dodaj do wody. Dołóż marchew z groszkiem. Gotuj przez 5 minut. Kapustę posiekaj. Dołóż do zupy. Dodaj ciecierzycę i mleko kokosowe. Gotuj jeszcze przez 5 minut. Dopraw do smaku. Zupa powinna mieć ostry i wyraźny smak.