Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, sycąca i niezwykle aromatyczna.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 277
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 99
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 106
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 170
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 277
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 99
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 106
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 170
Składniki
Bulion zagotuj. Makaron przygotuj według przepisu na opakowaniu. Cukinię umyj i pokrój w plastry. Boczek pokrój w kostkę i zrumień na patelni. Dołóż cebulę, smaż aż się zeszkli. Sparzone pomidory obierz ze skórki. Pokrój w kostkę. Wszystkie warzywa i boczek dodaj do bulionu. Gotuj przez ok. 20 minut. Zabiel śmietaną. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Zupę podawaj z makaronem. Tuż przed podaniem posyp posiekanym tymiankiem.