Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, sycąca i niezwykle aromatyczna.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2712
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3116
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2712
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3116
Składniki
Bulion zagotuj. Makaron przygotuj według przepisu na opakowaniu. Cukinię umyj i pokrój w plastry. Boczek pokrój w kostkę i zrumień na patelni. Dołóż cebulę, smaż aż się zeszkli. Sparzone pomidory obierz ze skórki. Pokrój w kostkę. Wszystkie warzywa i boczek dodaj do bulionu. Gotuj przez ok. 20 minut. Zabiel śmietaną. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Zupę podawaj z makaronem. Tuż przed podaniem posyp posiekanym tymiankiem.