Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, sycąca i niezwykle aromatyczna.
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7965
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 258
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 96
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2151
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 658
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7965
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 258
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 96
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2151
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 658
Składniki
Bulion zagotuj. Makaron przygotuj według przepisu na opakowaniu. Cukinię umyj i pokrój w plastry. Boczek pokrój w kostkę i zrumień na patelni. Dołóż cebulę, smaż aż się zeszkli. Sparzone pomidory obierz ze skórki. Pokrój w kostkę. Wszystkie warzywa i boczek dodaj do bulionu. Gotuj przez ok. 20 minut. Zabiel śmietaną. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Zupę podawaj z makaronem. Tuż przed podaniem posyp posiekanym tymiankiem.