Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna, łatwa do zrobienia i oryginalnie podana. Wszyscy domownicy będą nią zachwyceni.
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 520
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 577
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 864
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 520
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 577
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 864
Składniki
Cebulę, paprykę pokrój w kostkę. Marchew obierz i pokrój w cienkie słupki a pieczarki w plasterki. Na oleju i maśle podsmaż pokrojone warzywa (ok. 15 minut). Cukinię pokrój w kostkę. Podsmażone warzywa i cukinię przełóż do garnka. Zalej bulionem i gotuj przez kwadrans. Dodaj kaszę i gotuj do czasu aż zupa zacznie gęstnieć. Dopraw do smaku solą i pieprzem.