Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna, łatwa do zrobienia i oryginalnie podana. Wszyscy domownicy będą nią zachwyceni.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113037
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 412
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 753
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 567
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113037
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 412
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 753
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 567
Składniki
Cebulę, paprykę pokrój w kostkę. Marchew obierz i pokrój w cienkie słupki a pieczarki w plasterki. Na oleju i maśle podsmaż pokrojone warzywa (ok. 15 minut). Cukinię pokrój w kostkę. Podsmażone warzywa i cukinię przełóż do garnka. Zalej bulionem i gotuj przez kwadrans. Dodaj kaszę i gotuj do czasu aż zupa zacznie gęstnieć. Dopraw do smaku solą i pieprzem.