Do góry

Zupy Przepis na:

Zupa z cukinią i pieczarkami

Zupa z cukinią i pieczarkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 260 Ocena: 3941

Dodano:

Odsłon: 1208

Przepyszna, łatwa do zrobienia i oryginalnie podana. Wszyscy domownicy będą nią zachwyceni.

Składniki

> 6 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Zupa z cukinią i pieczarkami

Przygotowanie

  1. Cebulę, paprykę pokrój w kostkę. Marchew obierz i pokrój w cienkie słupki a pieczarki w plasterki. Na oleju i maśle podsmaż pokrojone warzywa (ok. 15 minut). Cukinię pokrój w kostkę. Podsmażone warzywa i cukinię przełóż do garnka. Zalej bulionem i gotuj przez kwadrans. Dodaj kaszę i gotuj do czasu aż zupa zacznie gęstnieć. Dopraw do smaku solą i pieprzem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń