Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) Wbrew pozorom bardzo delikatna i bez cienia goryczy.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1814
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1575
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1998
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1814
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1575
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1998
Składniki
Bulion zagotowałem. Cykorie umyłem ,wyciąłem głąb i pokroiłem w cienkie krążki. Do bulionu dodałem cykorię ,zacierki babuni i gotowałem 10 min. Następnie do zupy dodałem serek topiony i gotowałem do momentu rozpuszczenia serka. Zdjąłem zupę z ognia ,dodałem śmietankę ,ponownie wstawiłem na palnik ,chwilę podgrzewałem. Do smaku doprawiłem solą i pieprzem białym. Tuż przed podaniem posypałem posiekanym szczypiorkiem.