Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) Wbrew pozorom bardzo delikatna i bez cienia goryczy.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 231
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 220
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1325
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 751
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 231
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 220
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1325
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 751
Składniki
Bulion zagotowałem. Cykorie umyłem ,wyciąłem głąb i pokroiłem w cienkie krążki. Do bulionu dodałem cykorię ,zacierki babuni i gotowałem 10 min. Następnie do zupy dodałem serek topiony i gotowałem do momentu rozpuszczenia serka. Zdjąłem zupę z ognia ,dodałem śmietankę ,ponownie wstawiłem na palnik ,chwilę podgrzewałem. Do smaku doprawiłem solą i pieprzem białym. Tuż przed podaniem posypałem posiekanym szczypiorkiem.