Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) Wbrew pozorom bardzo delikatna i bez cienia goryczy.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10877
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3509
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2592
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10877
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3509
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2592
Składniki
Bulion zagotowałem. Cykorie umyłem ,wyciąłem głąb i pokroiłem w cienkie krążki. Do bulionu dodałem cykorię ,zacierki babuni i gotowałem 10 min. Następnie do zupy dodałem serek topiony i gotowałem do momentu rozpuszczenia serka. Zdjąłem zupę z ognia ,dodałem śmietankę ,ponownie wstawiłem na palnik ,chwilę podgrzewałem. Do smaku doprawiłem solą i pieprzem białym. Tuż przed podaniem posypałem posiekanym szczypiorkiem.