Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola czarnooka nie jest zbyt znana, ale bardzo zdrowa: wspiera odchudzanie, pracę serca i układu pokarmowego. Jest pożywna i zawiera wiele elementów dla zdrowego ciała. Zapraszam do mojej kuchni.
Durszlak/ sitko, łyżeczka, łyżka, blender, nóż/ obieraczka, garnek
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 702
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2055
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4042
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4023
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 702
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2055
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4042
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4023
Składniki
Warzywa korzeniowe obieramy i kroimy w kostkę. Wrzucamy na wodę lub wywar i gotujemy z liściem laurowym pod przykryciem. W tym czasie puszkę fasoli otwieramy, płuczemy na sitku lub durszlaku. Cebulę i czosnek obieramy, kroimy w drobną kostkę i smażymy 5 minut nie doprowadzając do brązowienia.
Dodajemy do miękkich warzyw, a następnie dodajemy pastę pomidorową i blendujemy na jednolitą masę po zdjęciu z ognia.
Dodajemy do zupy fasolę i mieszamy. Dodajemy przyprawy do smaku i zupa gotowa.