Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z czerwonej soczewicy z dodatkiem pomidorów to rozgrzewające i aromatyczne danie. Soczewica jest bardzo zdrowa i doskonale zaspokaja głód. Czujemy, że ten przepis na pyszną zupa z soczewicy może stać się twoim ulubionym!
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3511
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 53
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 3091
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 187
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 142
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3511
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 53
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 3091
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 187
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 142
Składniki
Posiekaj czosnek i cebulę, a później podsmaż je na oliwie w dużym garnku.
Wlej bulion i zagotuj go. Dodaj wszystkie przyprawy do smaku.
Do bulionu wlej pomidory z puszki i dokładnie wymieszaj. Gotuj przez około 20 minut.
Pod koniec gotowania dodaj słodką śmietankę i wcześniej ugotowaną soczewicę. Dokładnie wymieszaj i zdejmij z ognia. Po przelaniu porcji zupy do miski, posyp posiekaną kolendrą.