Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z czerwonej soczewicy z dodatkiem pomidorów to rozgrzewające i aromatyczne danie. Soczewica jest bardzo zdrowa i doskonale zaspokaja głód. Czujemy, że ten przepis na pyszną zupa z soczewicy może stać się twoim ulubionym!
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3687
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 886
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 228
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34191
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 546
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3687
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 886
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 228
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34191
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 546
Składniki
Posiekaj czosnek i cebulę, a później podsmaż je na oliwie w dużym garnku.
Wlej bulion i zagotuj go. Dodaj wszystkie przyprawy do smaku.
Do bulionu wlej pomidory z puszki i dokładnie wymieszaj. Gotuj przez około 20 minut.
Pod koniec gotowania dodaj słodką śmietankę i wcześniej ugotowaną soczewicę. Dokładnie wymieszaj i zdejmij z ognia. Po przelaniu porcji zupy do miski, posyp posiekaną kolendrą.