Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z czerwonej soczewicy z dodatkiem pomidorów to rozgrzewające i aromatyczne danie. Soczewica jest bardzo zdrowa i doskonale zaspokaja głód. Czujemy, że ten przepis na pyszną zupa z soczewicy może stać się twoim ulubionym!
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1304
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1097
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1304
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1097
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Składniki
Posiekaj czosnek i cebulę, a później podsmaż je na oliwie w dużym garnku.
Wlej bulion i zagotuj go. Dodaj wszystkie przyprawy do smaku.
Do bulionu wlej pomidory z puszki i dokładnie wymieszaj. Gotuj przez około 20 minut.
Pod koniec gotowania dodaj słodką śmietankę i wcześniej ugotowaną soczewicę. Dokładnie wymieszaj i zdejmij z ognia. Po przelaniu porcji zupy do miski, posyp posiekaną kolendrą.