Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, rozgrzewająca zupka z fasolką białą z dodatkiem różnych warzyw to doskonała propozycja na zimne, ponure dni jesienne.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31243
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14271
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1370
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31243
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14271
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1370
Składniki
1. Cebulę, czosnek obieram, drobno kroję i smażę na rozgrzanej oliwie w garnku. 2. Paprykę, myję osuszam, usuwam nasiona, kroję w drobne paseczki i dodaję do cebuli. 3. Następnie wlewam pomidory z puszki, dodaję przecier pomidorowy, kostkę warzywną i podlewam wodą. 4. Gotuję piętnaście minut i doprawiam cukrem, majerankiem, wsypuję cząber, sól oraz pieprz. 5. Na koniec wlewam fasolę odlaną z zalewy i jeszcze dziesięć minut gotuję 6. Gotowe, podajemy z pieczywem. 7. Smacznego.