Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, rozgrzewająca zupka z fasolką białą z dodatkiem różnych warzyw to doskonała propozycja na zimne, ponure dni jesienne.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 138
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1841
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14539
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19601
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 138
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1841
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14539
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19601
Składniki
1. Cebulę, czosnek obieram, drobno kroję i smażę na rozgrzanej oliwie w garnku. 2. Paprykę, myję osuszam, usuwam nasiona, kroję w drobne paseczki i dodaję do cebuli. 3. Następnie wlewam pomidory z puszki, dodaję przecier pomidorowy, kostkę warzywną i podlewam wodą. 4. Gotuję piętnaście minut i doprawiam cukrem, majerankiem, wsypuję cząber, sól oraz pieprz. 5. Na koniec wlewam fasolę odlaną z zalewy i jeszcze dziesięć minut gotuję 6. Gotowe, podajemy z pieczywem. 7. Smacznego.