Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kabanosy stanowią nie tylko świetną przekąskę, ale także wyśmienity dodatek do zupy. Polecam!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 784
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5578
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9420
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 205
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 784
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5578
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9420
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 205
Składniki
Ze skrzydełka i selera przygotować wywar. W osobnym garnku ugotować makaron z dodatkiem soli. Odcedzić i ostudzić. Na patelni usmażyć boczek pokrojony w paski, po czym dodać pokrojonego kabanosa. Smażyć ok. 10-15 min.( wytopiony tłuszcz pozostawić do zasmażki ). Gotowe przełożyć do wywaru, przyprawić do smaku.
Na tłuszczu z boczku przygotować zasmażkę złotego koloru i doprawić zupę. Na koniec do zupy przełożyć makaron, wymieszać.
Przed podaniem można zrobić kleksa ze śmietany. Smacznego!