Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobra na kaca po zabawie karnawałowej.
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1057
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 244
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1170
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 222
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1057
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 244
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1170
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 222
Składniki
Sposób przygotowania: Cebulę posiekać, przesmażyć na 1 łyżce masła, dodać kapustę i smażyć przez 15 minut na wolnym ogniu. Grzyby zalać 1 litrą wody, wrzucić kostki rosołowe i ugotować do miękkości. Po czym dodać do kapusty i zaciągnąć zasmażką zrobioną z mąki, reszty masła, rozprowadzoną gorącym bulionem z kapusty, zagotować i doprawić do smaku solą i pieprzem. Całość zaprawić śmietaną i podawać z pieczywem lub ziemniakami.