Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna zupa z kaszą, mięsem i warzywami.
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1004
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 75
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1132
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 190
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1004
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 75
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1132
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 190
Składniki
Mięso kroimy w 2 cm kostkę. Marchew, pietruszkę i seler kroimy w drobną kostkę. Por kroimy w piórka. Pomidor obieramy, kroimy na cząstki. Pieczarki oczyszczamy, kroimy w szóstkę. Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę. Posiekaną cebulę szklimy na maśle, dodajemy mięso i warzywa, całość zasmażamy przez kilka minut. Całość zalewamy rosołem z drobiu. Zagotowujemy, zmniejszamy płomień. Po 10 min dodajemy kaszę i posiekaną kapustę. Gotujemy do miękkości kaszy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.