Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna zupa z kaszą, mięsem i warzywami.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4795
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 11996
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3159
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 883
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4795
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 11996
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3159
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 883
Składniki
Mięso kroimy w 2 cm kostkę. Marchew, pietruszkę i seler kroimy w drobną kostkę. Por kroimy w piórka. Pomidor obieramy, kroimy na cząstki. Pieczarki oczyszczamy, kroimy w szóstkę. Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę. Posiekaną cebulę szklimy na maśle, dodajemy mięso i warzywa, całość zasmażamy przez kilka minut. Całość zalewamy rosołem z drobiu. Zagotowujemy, zmniejszamy płomień. Po 10 min dodajemy kaszę i posiekaną kapustę. Gotujemy do miękkości kaszy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.