Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca, kaloryczna i smaczna zupa na niedzielny obiad.
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1053
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 238
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1169
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 222
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1053
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 238
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1169
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 222
Składniki
Wykonanie: Ryż ugotować i dobrze opłukać na sicie. Kurę sprawić, umyć, natrzeć solą z czosnkiem, pieprzem i obrumienić na tłuszczu razem z pokrojoną cebulą. Obsmażoną kurę i cebulę przełożyć do garnka i zalać dwoma litrami wrzącej wody. Dodać liść laurowy i ugotować mięso do miękkości. Następnie obrać kurę z kości i włożyć z powrotem do rosołu razem z ugotowanym ryżem.