Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z młodej kapusty ugotowana na karczku wieprzowym.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 429
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5445
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 429
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5445
Składniki
Wymyty, pokrojony w większą kostkę karczek gotujemy 30 minut we wrzącej osolonej wodzie razem z pokrojoną pietruszką, marchwią i ziemniakami. Po tym czasie dodajemy poszatkowaną kapustę, pastę rosołową, pomidory suszone, drobno pokrojoną natkę pietruszki, koper, czosnek, sól i pieprz do smaku. Gotujemy do miękkości składników. Jeżeli składniki zupy będą miękkie, próbujemy smak zupy, w razie potrzeby doprawiamy do smaku. Zupę podajemy na gorąco z pieczywem. Smacznego!!!