Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna zupa z młodej białej kapusty z dużą ilością kopru. Jako dodatek do zupy użyłam mielonki ze słoika (swojskiej), jeżeli nie mamy, możemy użyć konserwę mielonkę.
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 164
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1722
Kasza manna na mleku, to smakowite danie. Tylko od nas zależy jak je wzbogaci...
Odsłon: 329
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 164
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1722
Kasza manna na mleku, to smakowite danie. Tylko od nas zależy jak je wzbogaci...
Odsłon: 329
Składniki
Potrzebne składniki: 1 główka młodej kapusty (pokrojona w paski) 1 marchew (pokrojona w talarki) 4 ziemniaki (pokrojone w kostkę) świeży koper (drobno pokrojony) słoiczek swojskiej mielonki (pokrojonej w kostkę) 1 stołowa łyżka domowej kostki rosołowej
Kapustę kroimy w paski.
Do gotującej osolonej wody wkładamy łyżkę domowej kostki rosołowej, ziemniaki pokrojone w kostkę i marchew. Gdy ziemniaki są miękkie dokładamy pokrojoną w kostkę mielonkę ze słoika lub konserwę mielonkę, pokrojoną w paski kapustę, drobno pokrojony koper. Gotujemy do miękkości kapusty, doprawiamy sokiem z kiszonej kapusty lub cytryny, papryką i pieprzem ziołowym.
Smacznego!!!