Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna zupa z młodej białej kapusty z dużą ilością kopru. Jako dodatek do zupy użyłam mielonki ze słoika (swojskiej), jeżeli nie mamy, możemy użyć konserwę mielonkę.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 34648
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 351
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 87
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 352
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9145
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 34648
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 351
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 87
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 352
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9145
Składniki
Potrzebne składniki: 1 główka młodej kapusty (pokrojona w paski) 1 marchew (pokrojona w talarki) 4 ziemniaki (pokrojone w kostkę) świeży koper (drobno pokrojony) słoiczek swojskiej mielonki (pokrojonej w kostkę) 1 stołowa łyżka domowej kostki rosołowej
Kapustę kroimy w paski.
Do gotującej osolonej wody wkładamy łyżkę domowej kostki rosołowej, ziemniaki pokrojone w kostkę i marchew. Gdy ziemniaki są miękkie dokładamy pokrojoną w kostkę mielonkę ze słoika lub konserwę mielonkę, pokrojoną w paski kapustę, drobno pokrojony koper. Gotujemy do miękkości kapusty, doprawiamy sokiem z kiszonej kapusty lub cytryny, papryką i pieprzem ziołowym.
Smacznego!!!