Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i łatwa w wykonaniu, pełna smaku zupa z pieczonych bakłażanów i pomidorów, podana z serową grzanką
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 234
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4925
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4818
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44850
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 471
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 234
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4925
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4818
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44850
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 471
Składniki
Pomidory i bakłażana pokroić w kostkę, cebulę w kawałeczki na drobno. Bakłażany, cebulę i czosnek w misce wymieszać z kilkoma łyżkami oliwy. Ułożyć w formie żaroodpornej razem z pomidorami. Podlać pomidory oliwą. Wszystko posypać suszonymi ziołami. Upiec w temperaturze 180stopni ok 30 minut.
Następnie przełożyć do garnka, zalać wywarem (lub wodą) i podgotować ok 10 minut. Zmiksować, doprawić octem balsamicznym, cukrem, solą i pieprzem. Podawać z grzankami z serem.