Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1147
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1179
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13232
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1147
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1179
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13232
Składniki
Grzyby namoczyć przez noc. Pokroić. Soczewicę zalać wodą na 30 min ,po czym wrzucić do garnka razem z grzybami. Zalać 1 litrem wody i gotować 15 min. Dodać mrożone warzywa i gotować do miękkości. Wrzucić pokrojony por ,makaron i przyprawy. Gotować jeszcze 10 min