Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30913
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3631
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4349
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1136
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30913
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3631
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4349
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1136
Składniki
Grzyby namoczyć przez noc. Pokroić. Soczewicę zalać wodą na 30 min ,po czym wrzucić do garnka razem z grzybami. Zalać 1 litrem wody i gotować 15 min. Dodać mrożone warzywa i gotować do miękkości. Wrzucić pokrojony por ,makaron i przyprawy. Gotować jeszcze 10 min