Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
maślany posmak podsmażanych ogórków..
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 245
Przepis na kruche ciasteczka pełnoziarniste z otrębami, w których znajdziemy...
Odsłon: 324
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 5784
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 2068
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 245
Przepis na kruche ciasteczka pełnoziarniste z otrębami, w których znajdziemy...
Odsłon: 324
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 5784
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 2068
Składniki
włoszczyznę oraz ziemniaki obrane ze skórki, pokroić w kostkę i ugotować bez przypraw. Ogórki obrać ze skórki, pokroić w kostkę, podsmażyć do miękkości na maśle z połową vegety i 1 łyżka kopru. Wrzucić do włoszczyzny z ziemniakami. Zawiesić mąką, śmietaną, dodać resztę kopru i vegety. smacznego PS. przed podaniem ogórków zupę można zmiksować, żeby powstałl krem