Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
maślany posmak podsmażanych ogórków..
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1427
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 208
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1427
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 208
Składniki
włoszczyznę oraz ziemniaki obrane ze skórki, pokroić w kostkę i ugotować bez przypraw. Ogórki obrać ze skórki, pokroić w kostkę, podsmażyć do miękkości na maśle z połową vegety i 1 łyżka kopru. Wrzucić do włoszczyzny z ziemniakami. Zawiesić mąką, śmietaną, dodać resztę kopru i vegety. smacznego PS. przed podaniem ogórków zupę można zmiksować, żeby powstałl krem