Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
maślany posmak podsmażanych ogórków..
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2551
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 875
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 223
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2551
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 875
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 223
Składniki
włoszczyznę oraz ziemniaki obrane ze skórki, pokroić w kostkę i ugotować bez przypraw. Ogórki obrać ze skórki, pokroić w kostkę, podsmażyć do miękkości na maśle z połową vegety i 1 łyżka kopru. Wrzucić do włoszczyzny z ziemniakami. Zawiesić mąką, śmietaną, dodać resztę kopru i vegety. smacznego PS. przed podaniem ogórków zupę można zmiksować, żeby powstałl krem