Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
maślany posmak podsmażanych ogórków..
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 919
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1864
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6419
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 919
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1864
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6419
Składniki
włoszczyznę oraz ziemniaki obrane ze skórki, pokroić w kostkę i ugotować bez przypraw. Ogórki obrać ze skórki, pokroić w kostkę, podsmażyć do miękkości na maśle z połową vegety i 1 łyżka kopru. Wrzucić do włoszczyzny z ziemniakami. Zawiesić mąką, śmietaną, dodać resztę kopru i vegety. smacznego PS. przed podaniem ogórków zupę można zmiksować, żeby powstałl krem