Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
maślany posmak podsmażanych ogórków..
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1096
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8755
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3142
Polecam.
Odsłon: 1946
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1096
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8755
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3142
Polecam.
Odsłon: 1946
Składniki
włoszczyznę oraz ziemniaki obrane ze skórki, pokroić w kostkę i ugotować bez przypraw. Ogórki obrać ze skórki, pokroić w kostkę, podsmażyć do miękkości na maśle z połową vegety i 1 łyżka kopru. Wrzucić do włoszczyzny z ziemniakami. Zawiesić mąką, śmietaną, dodać resztę kopru i vegety. smacznego PS. przed podaniem ogórków zupę można zmiksować, żeby powstałl krem