Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiesz co zrobić z mięsem z rosołu? Ten przepis jest więc dla Ciebie. Ciekawy sposób na wykorzystanie gotowanego kurczaka.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5322
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 869
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11750
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5064
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1326
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5322
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 869
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11750
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5064
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1326
Składniki
Bulion zagotuj. Cebulę posiekaj, czosnek pokrój w cienkie plasterki. Warzywa podsmaż na maśle, dodaj do bulionu. Do gotującego się bulionu wsyp pierożki. Gotuj przez 7 minut. Dołóż przekrojone na pół pomidorki i przecier. Gotuj przez ok. 5 minut. Dołóż mięso, szpinak i odcedzoną fasolę. Zabiel śmietaną. Dodaj ser. Dopraw do smaku solą, pieprzem i cukrem. Gotuj do czasu aż ser się rozpuści.