Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiesz co zrobić z mięsem z rosołu? Ten przepis jest więc dla Ciebie. Ciekawy sposób na wykorzystanie gotowanego kurczaka.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 132
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3803
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 240
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 214
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 132
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3803
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 240
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 214
Składniki
Bulion zagotuj. Cebulę posiekaj, czosnek pokrój w cienkie plasterki. Warzywa podsmaż na maśle, dodaj do bulionu. Do gotującego się bulionu wsyp pierożki. Gotuj przez 7 minut. Dołóż przekrojone na pół pomidorki i przecier. Gotuj przez ok. 5 minut. Dołóż mięso, szpinak i odcedzoną fasolę. Zabiel śmietaną. Dodaj ser. Dopraw do smaku solą, pieprzem i cukrem. Gotuj do czasu aż ser się rozpuści.