Zupy Przepis na:
Przepisów i artykułów: 296 Ocena: 5017
Dodano: 13.06.2019
Odsłon: 857
3-4 os. | 15 min | łatwe | tanie |
Wodę po zielonych szparagach zagotować wraz z zielem angielskim.
W miseczce roztrzepać śmietankę razem z mąką pszenną, zahartować kilkoma łyżkami gorącej wody, a następnie wlać do wody szybko roztrzepując, tak aby nie powstały grudki. Całość zagotować doprawić pieprzem i ewentualnie solą. Na sam koniec dodać posiekany drobno koperek.
Smacznego !
Na skróty
Komentarze do przepisu (12)

Dolcevita-in-my-kitchen 24 lipca 2019Zgłoś do usunięcia
Zupka jak marzenie :)1 Kto głosował? | Odpowiedz

babcitereskiciasta 18 czerwca 2019Zgłoś do usunięcia
Pyszna kremowa zupa.:)5 Kto głosował? | Odpowiedz

bryssska 17 czerwca 2019Zgłoś do usunięcia
Pyszna ta zupka ;-D5 Kto głosował? | Odpowiedz

JoAnkaW 14 czerwca 2019Zgłoś do usunięcia
Jeszcze nie próbowałam zupy szparagowej. Bardzo jestem ciekawa :)5 Kto głosował? | Odpowiedz

SlodkoSlodka83 14 czerwca 2019Zgłoś do usunięcia
Muszę kiedyś zrobić :-)5 Kto głosował? | Odpowiedz

Docherro 14 czerwca 2019Zgłoś do usunięcia
Prosto,szybko i smacznie:)5 Kto głosował? | Odpowiedz

Maudie 14 czerwca 2019Zgłoś do usunięcia
Bardzo lubię zupkę ze szparagów :)5 Kto głosował? | Odpowiedz

Futka 13 czerwca 2019Zgłoś do usunięcia
Szparagowe pychoty :)5 Kto głosował? | Odpowiedz

ElMar 13 czerwca 2019Zgłoś do usunięcia
Pyszna zupka:) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

fafiatko 13 czerwca 2019Zgłoś do usunięcia
Ale delikatna! w sam raz na teraz! Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz