Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa na każdą porę, szczególnie, gdy panują zimne dni. Mocno rozgrzewająca, aromatyczna i jedwabista. Jest bardzo pyszna i sycąca. Super smakuje podana ze skwarkami. :)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10316
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5945
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5298
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12756
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4520
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10316
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5945
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5298
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12756
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4520
Składniki
Obieramy ziemniaki, myjemy i kroimy w kostkę. Zalewamy je naszym wcześniej przygotowanym bulionem i gotujemy do miękkości. Gdy ziemniaki się wystudzą, cały nasz bulion z ziemniakami blendujemy, przyprawiamy, mieszamy ze śmietaną i ponownie gotujemy. Na końcu zupę posypujemy szczypiorkiem oraz przygotowanymi skwarkami ( jeśli ktoś nie lubi, można pominąć) Smacznego!