Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa na każdą porę, szczególnie, gdy panują zimne dni. Mocno rozgrzewająca, aromatyczna i jedwabista. Jest bardzo pyszna i sycąca. Super smakuje podana ze skwarkami. :)
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 8
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 17
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 92
Udziki wędzone na gorąco w grillo wędzarni, w dymie 65 stopni przez trzy god...
Odsłon: 59
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 8
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 17
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 92
Udziki wędzone na gorąco w grillo wędzarni, w dymie 65 stopni przez trzy god...
Odsłon: 59
Składniki
Obieramy ziemniaki, myjemy i kroimy w kostkę. Zalewamy je naszym wcześniej przygotowanym bulionem i gotujemy do miękkości. Gdy ziemniaki się wystudzą, cały nasz bulion z ziemniakami blendujemy, przyprawiamy, mieszamy ze śmietaną i ponownie gotujemy. Na końcu zupę posypujemy szczypiorkiem oraz przygotowanymi skwarkami ( jeśli ktoś nie lubi, można pominąć) Smacznego!