Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zupa pani Krysi.
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 325
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 762
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 68
Już od dawna „chodził” za mną piróg biłgorajski, o którym przypomniała mi prz...
Odsłon: 258
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 325
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 762
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 68
Już od dawna „chodził” za mną piróg biłgorajski, o którym przypomniała mi prz...
Odsłon: 258
Składniki
Wykonanie: Włoszczyznę umyć, obrać i ugotować z dodatkiem soli. Gruszki obrać, pokroić na ćwiartki i usunąć gniazdka nasienne. Warzywa wyjąć z wywaru, wrzucić pokrojone ziemniaki i gruszki. Cebulę drobno posiekać, zrumienić na maśle, dodać do zupy, gotować do miękkości, przyprawić do smaku i podawać.