Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 172
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4378
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11896
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6785
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5595
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 172
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4378
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11896
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6785
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5595
Składniki
Ziemniaki pokroić w kostkę, obsmażyć w garnku kilka minut stale mieszając. Dodać posiekaną cebulę i smażyć ok. 3-5 minut. Następnie dodać pokrojony w plasterki czosnek i całość smażyć, aż cebula się zeszkli, stale mieszać !
Zawartość garnka zalać bulionem, dodać ziele angielskie i liście laurowe. Dodać kiełbasę pokrojoną w plasterki. Dodać majeranek i gotować , aż ziemniaki będą miękkie. Śmietanę zahartować gorącą zupą, wlać do garnka. Całość doprawić.