Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Hej hej to znowu ja życzę wam wspaniałego dnia oraz wieczoru, co dziś serwowaliście na obiad ? ja miałam pyszną zupkę i za chwilę podam wam przepis
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1638
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1638
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Składniki
W dwóch litrach wody pogotować kości na zupę z marchewką do miękkości następnie dodać ziela, przyprawę uniwersalną oraz liście a także ziemniaki pokrojone w kostkę i gotować na wolnym ogniu do miękkości ziemniaków. Jak ziemniaki miękkie dodać sałatę pokrojoną i na wolnym ogniu już z nią pogotować przez 10 - 15 minut
Jak ziemniaki są już miękkie i gotowały się z sałatą wyznaczony czas wtedy dodać pieprz oraz przygotowaną śmietanę całość zamieszać lekko zagotować i zdjąć z ognia. Jeśli ktoś z jakiegoś powodu nie może śmietany można ją pominąć