Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna,aromatyczna zupa-krem z pieczarkami i grzankami :)
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2201
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 961
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23149
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2201
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 961
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23149
Składniki
Cebulę obrać,pokroić w dużą kostkę,włożyć do garnka i smażyć na oleju często mieszając aż będzie miękka i lekko przyrumieniona . Ziemniaki obrać i pokroić w większą kostkę. Gdy cebula będzie już podsmażona,dodać tymianek,ziemniaki i wlać bulion.Wymieszać i gotować aż ziemniaki zmiękną. Ugotowaną zupę doprawić pieprzem,solą a następnie zblendować na krem. Pieczarki drobno pokroić i podsmażyć na odrobinie oleju. Chleb pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni. Zupę wlać na talerz i podać z grzankami oraz podsmażonymi pieczarkami.Smacznego:)